dinsdag 13 maart 2018

Summer evening dinners will be cosy and attractive with Light My Table

studiomie_light_my_table_3.jpg

FEEL GOOD FACTOR 
‘Light My Table is een sfeermaker, die mensen letterlijk dichter bij elkaar brengt. De lamp nodigt uit om uitgebreid te tafelen, onder een knus dakje van licht. Tegelijk is de lamp een soort ‘mobiele architectuur’: de impact op de visuele ruimte boven de tafel is enorm. De lamp maakt de ruimte kleiner, lager, maar ook gezelliger.’ 

NEUTRALITEIT 
‘De lamp is zo eenvoudig en functioneel mogelijk ontworpen. Hip, landelijk of minimalistisch ziet ze er niet uit. Ze duwt een tafelsetting ook niet in een bepaalde stijlrichting. De sobere tafellamp blendt met alle mogelijke stijlen en sferen. Ze kan evengoed een minimalistische brunch, een bohémien buffet of een decadent brueghelmaal verlichten. De lamp is opgevat als een discrete sfeerbrenger. Zelfs de lelijkste refter wordt sfeervol met deze lampen boven de tafels.’ 

BOUWPAKKET
Light My Table is een bouwpakket, flatpack verpakt. Bij het bouwpakket zit een getekende handleiding. De zelf-assemblage is beperkt: trek de prikkabel door de draagarmen, kies de kabellengte in functie van de tafellengte, prik de fittingen op de kabel, bevestig de lederen lapjes en draai de lampjes in. De armatuur bestaat uit twee stalen tafelklemmen, die aan weerszijden van een tafel bevestigd worden met een schroef. Een lapje leder tussen de klem en het tafelblad vermijdt beschadiging bij het aanspannen.
Light My Table kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

LICHTBRON
‘Light My Table werkt momenteel nog op gloeilampen met een goudkleurig peertje. Maar aangezien die voorraad eindig is, wordt er gewerkt aan een LED-versie van het peertje. De lampjes moeten apart bijbesteld worden. 

PRIJS

Light My Table voor tafels van 120cm tem 300cm, 9 fittinge, inclusief 9 ledlampjes: €380 

Prijzen zijn excl. transportkosten.

Bestelling plaatsen: mieke@studiomie.be

 

IMG_7392.jpg
IMG_7452.jpg
IMG_0244.jpg
IMG_0246.jpg
IMG_6354.jpg
Schermafdruk_2016_10_07_14_06_08.jpg
IMG_8342.jpg
IMG_6867.jpg
Schermafdruk_2016_10_07_08_42_21.jpg
DSC0467.jpg
DSC0473.jpg
DSC0410.jpg