dinsdag 13 maart 2018

Geniet van het bruisende Gent en kom toch tot rust!

one_room_hotel_studiomie_2.png

Elke keer weer ben ik ontroerd door de schoonheid van deze stad. Het bruisende leven dat hier omfloerst wordt door het rustig voorbij glijdende water van de Leie. Het water dat zorgt voor een ontspannen sfeer. Ze geeft het gevoel dat alles net iets trager mag gaan. De bootjes die passeren geven me een vakantie gevoel. 
De plaats waar ik woon versterkt dit alleen maar. Een oase in het centrum waar ik helemaal tot rust kom. 
Deze unieke plek deel ik graag met Studiomie One Room Hotel. Vanhieruit kan je Gent verkennen en vervolgens helemaal tot rust komen in een heerlijke bubbel, hoog boven de grond en weg van alle drukte.

Ik geniet ervan als onze gasten me vertellen dat hun batterijen terug opgeladen zijn, dat ze genoten hebben van de kleine details in de cocon, dat ze het gevoel hebben even helemaal weg te zijn van de dagelijkse routine. 

Ik heet je van harte welkom om te komen genieten van dit klein unieke stukje paradijs in Gent!
Wil je hier graag verblijven? Meer informatie kan je terug vinden in de rubriek Studiomie One Room Hotel.

Warme groet,

Mieke

one_room_hotel_studiomie_4.png
one_room_hotel_studiomie_3.png
2013_02_23_1361626879.jpg
2012_10_19_1350640789.jpg