top of page

" Studiomie is er in geslaagd om van concept tot afwerking een unieke keuken neer te zetten die gezien mijn ruimte de meest ideale en ergonomische oplossing heeft. Mieke heeft perfect rekening gehouden met mijn initieel idee en liet ook mogelijkheid voor eigen inbreng naar afwerking toe en keuze in toestellen. Uiteraard moet steeds het gehele plaatje ook steeds visueel kloppen.

Gezien mijn grotere renovatie was er ruimte en tijd om de keuken heel doordacht uit te tekenen, de juiste plaatsing van de toestellen te bepalen, enz. Tot alle puzzelstukjes samenkwamen en de productie kon starten.

Waarna alles heel perfect op maat werd gemaakt door de beste vakmannen. (Ben ik nog steeds onder de indruk van) De plaatsing verliep vlekkenloos met oog voor detail en de beste afwerking.

Uiteraard is een keuken op maat altijd net iets duurder dan een standaard keuken. Maar daar doe je het net voor; een keuken te hebben die niemand anders heeft en zal hebben.

Het hele traject verliep vlekkenloos en de hele procedure en afspraken werden dan ook perfect nagekomen.

Eigenlijk niets op aan te merken! En uiteraard is Studiomie reeds aangeraden bij vrienden en collega’s. "

Davy Dooms

" 't Was een mooi project, de verbouwing van de kinderkamers.

Studiomie wist de perfecte snaar te raken bij onze kinderen. Ze vinden het er heerlijk vertoeven.

De kamers bieden naast gezelligheid, ook heel wat toekomstperspectief. 

Wij kijken alvast uit naar een volgende samenwerking voor de evolutie van de kinderkamer naar een toffe tienerkamer... 

 

Studiomie weet als geen ander de juiste sfeer neer te zetten. Zalig !  "

Katrien Vercruyse

" De samenwerking met Mieke was heel aangenaam en verliep heel vlot. 

Ze heeft onze wensen heel goed ingevuld, en prijs kwaliteit  zijn we heel tevreden. 

Door Mieke haar inzicht hebben we in onze keuken dubbel zoveel plaats dan voorheen.

We zouden Mieke zeker terug aanspreken mochten we nog een verbouwing plannen en we raden haar aan iedereen aan. "

Sibylle Debusseré

" Ik ben zeer zeker tevreden van het verloop en het resultaat van onze samenwerking.

Als architect gebruik ik een andere aanpak. Maar des te meer is de manier van werken van Studiomie een goed tegenwicht voor de soms strenge systematische aanpak die ik zelf of ons kantoor hanteren. 

Soms waren er zaken die ikzelf niet meteen zou doen, maar eens uitgevoerd is alle twijfel weg en is het duidelijk waar Mieke het project naartoe wilde leiden. 

Het is zeer fijn om samen te werken met Studiomie. Ik kijk alvast uit naar een volgende samenwerking en raad ze met plezier aan bij vrienden en klanten. "

Jo Vinken 

" Dank je voor alles! Het was maar meer dan de moeite om met je samen te werken :-)

Ondanks de krappe timing is alles op tijd klaar geraakt.
Het is een sfeervolle, aparte en inspirerende winkel geworden met een speels kleurenpallet waar de producten mooi tot hun recht komen. "

PLAY, Liesbeth

" Ik ben écht super content van het kleuradvies!! Heb er een heel goed gevoel over, en kan niet wachten om aan de schilderwerken te beginnen. "

Nathalie Verhofstede

" Nog steeds zijn we elke dag content als we de deur van onze living open doen.

 

Ik ben iemand die wel weet wat ze wil :-) en oog heeft voor wat leuk en mooi is maar ik kon in mijn eigen interieur niet de sfeer creëren die ik echt voor ogen had. Ik hou van de scandinavische stijl, wil het gezellig, maar het mag geen rommel worden. Ik hou van een opgeruimd huis maar het mag niet koel zijn. Het was moeilijk om hierin een evenwicht te vinden. Ik weet nog dat ik dat ook zei in ons verkennend gesprek.

Na het bekijken van sfeerbeelden had je snel een idee wat wel en wat niet. Ik vond het gek dat je het zo goed aanvoelde en al heel snel de puzzel kon maken.

 

De meubelen die je koos waren direct een schot in de roos, het rek blijft de blikvanger in onze living (nu zie je ze al vaker opduiken maar toen kende niemand het en jij kwam er al mee aanzetten - dit zegt veel over jouw productkennis, voor op de trends). 

 

Dat we hier thuis met twee een compromis moesten vinden tussen onze stijl of dromen (ik zie het soms groter dan mijn ventje), ook daar ben je heel begrijpend/zoekend/luisterend in. Je vond de perfecte match!

Ons interieur klopt helemaal met wie we zijn! Helemaal tevreden!

Op naar de volgende dromen....


Dikke merci "

 

Sabrina

REVIEWS

STUDIOMIE 

Mieke De Maeyer is sfeermaker, gastvrouw en designer. Op het KASK in Gent is ze in 1999 met grootste onderscheiding afgestudeerd als Master in de beeldende kunst. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in beeldende vorming, kunst, interieur, design en architectuur. 10 jaar geleden startte ze Studiomie op. Daarnaast opende ze als eerste in de wereld een One Room Hotel in een verfijnd ingerichte zee container, een tiny house in het hart van Gent. Design, cultuur, sfeer en vormgeving ademen hier diep in en uit.

Ze weet als geen ander de smaken van de klant te doorgronden.

De pers weet Studiomie te vinden, van lokaal tot internationaal. Artikels zijn oa. verschenen in The Guardian, Knack, Standaard Magazine, Elle decoration, Condé Nast traveler, ...

Filmploegen uit Denemarken, België en de UK namen Studiomie op in hun tv programma's rond interieur en lifestyle.

Je kan Studiomie terug vinden in architectuur blogs, reisblogs en boeken, van België  tot Tokio en Australië.

Dagelijks verdiept Mieke zich in boeken, cursussen, cultuur en media om op de hoogte te blijven en zichzelf te verrijken met waardevolle kennis dat ze kan delen met haar klanten. Dit zorgt ervoor dat ze veel waarde kan aanbieden. 

bottom of page