top of page

Light My Table by Studiomie for Vincent Sheppard!

Bijgewerkt op: 8 mei 2023

In 2014 ontwierp Studiomie 'Light My Table' een feestelijk lampensnoer, dat je simpelweg aan een bestaande tafel kan klemmen. Sinds kort is 'Light My Table' in productie genomen bij het Belgische bedrijf Vincent Sheppard. Dit is het begin van een mooie samenwerking!


FEEL GOOD FACTOR  ‘Light My Table is een sfeermaker, die mensen letterlijk dichter bij elkaar brengt. De lamp nodigt uit om uitgebreid te tafelen, onder een knus dakje van licht. Tegelijk is de lamp een soort ‘mobiele architectuur’: de impact op de visuele ruimte boven de tafel is enorm. De lamp maakt de ruimte kleiner, lager, maar ook gezelliger.’ 


NEUTRALITEIT ‘De lamp is zo eenvoudig en functioneel mogelijk ontworpen. Hip, landelijk of minimalistisch ziet ze er niet uit. Ze duwt een tafelsetting ook niet in een bepaalde stijlrichting. De sobere tafellamp blendt met alle mogelijke stijlen en sferen. Ze kan evengoed een minimalistische brunch, een bohémien buffet of een decadent brueghelmaal verlichten. De lamp is opgevat als een discrete sfeerbrenger.

 

BOUWPAKKET Light My Table is een bouwpakket, flatpack verpakt. De zelf-assemblage is beperkt: trek de prikkabel door de draagarmen, kies de kabellengte in functie van de tafellengte, prik de fittingen op de kabel, bevestig de lederen lapjes en draai de lampjes in. De armatuur bestaat uit twee stalen tafelklemmen, die aan weerszijden van een tafel bevestigd worden met een schroef. Een lapje leder tussen de klem en het tafelblad vermijdt beschadiging bij het aanspannen.  Light My Table kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.


PRIJS Light My Table voor tafels van 120cm tem 300cm, 9 fittingen, inclusief 9 ledlampjes: €550

Prijzen zijn excl. transportkosten.

Bestelling plaatsen: mieke@studiomie.be

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page